MENU

Nye og brugte campingvogne til salg

Sortering
Visning

Find campingvogn til salg - ny og brugt

Uanset om du har brug for en ny eller brugt campingvogn, finder du et stort udvalg af campingvogne til salg hos Brønderslev Caravan- og trailercenter – dit caravancenter i Nordjylland. Vi er den seriøse campingforhandler med næsten 40 års erfaring. I vores campingcenter finder du et righoldigt udvalg af alt, hvad du skal bruge til det gode campingliv. Læs mere her, og læg vejen forbi Brønderslev Caravancenter.

Er du også bidt af campinglivets mange glæder, og den store frihed det er, at kunne tage dit hus med på krogen af din bil, og køre ud i det blå?

Så finder du med garanti din næste campingvogn, dit næste fortelt eller noget af alt det andet campingudstyr, der gør campinglivet bedre her hos os i Brønderslev Caravan- og trailercenter.

Vi har altid kaffe på kanden, og er klar til en god handel på både nye og brugte campingvogne fra de største og mest respekterede mærker.

Vil du have et tilbud på en brugt campingvogn?

Er du på jagt efter en god, brugt campingvogn til salg, finder du stort set alle mærker og størrelser hos os. Vi har alt lige fra sidste års model til store som små campingvogne, som der har flere år på bagen – men stadig fremstår pæne og moderne i deres indretning og design.

Priserne er altid gode og rimelige – og vi tager gerne din brugte campingvogn i bytte, uanset om du køber brugt eller nyt.

Få finansieret din nye campingvogn gennem os

Har du brug for finansiering af din næste campingvogn, har vi flere forskellige muligheder, du kan vælge mellem. Vi anvender udelukkende finansieringsselskaber, som vi kan stå inde for, og som gør det muligt at købe campingvogn uden udbetaling.

Kontakt os i dag – eller læg vejen forbi

Bor du i Nordjylland – eller vil du gerne handle til nordjyske priser? Så tjek vores store udvalg af nye og brugte campingvogne her på siden, eller læg vejen forbi vores campingcenter i Brønderslev.

Vi har været nordjydernes foretrukne campingforhandler i snart 40 år – og glæder os til også at opfylde dine campingdrømme. Husk, at vi også forhandler autocampere fra blandt andet LMC og Giottiline, som er blandt markedets førende.