MENU

LMC campingvogne

Sortering
Visning
LMC campingvogne

 

 

Tyske LMC har produceret campingvogne siden 1950, og tilbyder i dag hele 6 forskellige modelserier lige fra de små ”begyndercampingvogne” og op til de helt store, luksuriøse og ekstra komfortable modeller med både masser af plads og langt mere end du kan drømme om. Så læg vejen forbi Brønderslev Caravan og Trailercenter, og se de mange både helt nye og brugte LMC campingvogne, som vi har på lager.

Ideen til LMC campingvogne blev fostret på en regnfuld telttur. Her fik de to grundlæggere Austermann og Hartmann nok. Så mens vandet skyllede gennem deres telt, skabte de skitserne til den første LMC campingvogn ”Falter I”. Og da de var henholdsvis konstruktør og karosseriproducent, var der ikke langt fra tanke til handling.

Den lille, kompakte LMC campingvogn blev lynhurtig populær. Ikke bare i hjemlandet Tyskland. Men også ude i resten af Europa. For ferieturen var blevet en del af de europæiske familiers identitet og en mulighed for alle i det gryende velfærdssamfund.

Det var dog først i 1981, at firmaet kom til at hedde LMC. Det er en forkortelse for Lord Münsterland Caravan navngivet efter de to populære campingvognsmodeller Lord og Münsterland.

Der er altid en LMC, som passer til din familie

I dag består LMCs modelprogram af hele 6 forskellige modelserier:

  • LMC Sassino – entry-modellen til dig, som er ny til camping, og gerne vil i gang til en god pris.
  • LMV Style og Style Lift – den perfekte entry-model til familen med 8 forskellige planløsninger.
  • LMC Tandero – Er den perfekte parvogn til den lille familie – eller jer, der er gået på efterløn.
  • LMC Vivo – Er allrounderen i modelprogrammet med masser af luksus og praktisk indretning.
  • LMC Musica – Er campingvognen til den kvalitetsbevidste campist, som ønsker tidløst design.
  • LMC Exquisite VIP – Er den store, rummelige campingvogn med ekstra luksus med luksus på.

Så uanset hvilken type campist du er, finder du en LMC campingvogn, der passer til både dit behov, din families størrelse og det komfortniveau, som du ønsker dig, når du er på campingferie.

Og ligegyldigt hvilken model du vælger, får du LMCs høje kvalitetsniveau i finish, gennemtænkt indretning og frit valg mellem forskellige planløsninger og størrelser i hver modelserie.

Gode, brugte LMC campingvogne

LMC er langtidsholdbare campingvogne bygget i solid tysk kvalitet. Det giver dig en campingvogn, du kan have glæde af mange år frem – eller som du kan få en god brugtpris for, den dag du gerne vil have en ny model.

Det gør samtidig LMC campingvogne til et godt køb som brugt. For der er stadig mange gode år i en brugt LMC campingvogn – netop på grund af den finish og grundighed, som den er skabt med. Af samme grund kan det oftest ikke ses, at der er en anden familie, som har holdt mange gode ferier i campingvognen før dig.

Også som autocamper

Synes du, at en LMC campingvogn er for stor og besværlig. Eller har du bare ikke en bil med træk på?

Så kan du også se nærmere på de flotte, rummelige og praktisk indrettede LMC autocampere. Her får du alt det, du kender fra deres campingvogne – bare med indbygget rat og motor. Lige til at køre ud på ferieeventyr i.

Køb LMC campingvogne og autocampere hos Brønderslev Caravan- og Trailercenter

Hos campingforhandler Brønderslev Caravan- og Trailercenter finder du et stor udvalg i nye og brugte LMC campingvogne og autocampere.

Så skal kør-selv ferien foregå på absolut første klasse, starter den med en tur til Eventyrvej i Brønderslev. Har du tid og lyst kan du passende læse mere om LMC på deres hjemmeside.

Vi ses!