MENU

Vega campingvogne

Sortering
Visning

Vega campingvogne er til dig, som gerne vil på campingferie, selv om du ikke har en stor familiebil til at trække den. For den lille, lette og utroligt rummelige campingvogn kan snildt trækkes af de mindste bilmodeller. Det eneste det kræver, er en trækkrog. Kom forbi Brønderslev Caravan- og Trailercenter, og træk hjem med din Vega campingvogn i dag.

Vega campingvogne hører ikke alene til Danmarks mindste og letteste modeller, som kan trækkes af selv de mindre biler i bilproducenternes modelprogram. Det er også Danmarks absolut billigste campingvogn.

Her kan du få ferieboligen på slæb til priser, hvor alle kan være med, uden hverken at gå ned på udstyr, komfort eller rummelighed. Perfekt til den lille familie, eller til jer, der er gået på efterløn, og gerne vil ud og udforske verden, uden at bruge for mange penge på en campingvogn.

Eller til dig, som gerne vil have en let campingvogn, som ikke påvirker din elbils rækkevidde alt for meget.

2 modelserier med i alt 5 modeller

Den serbisk producerede Vega campingvogn fås i to forskellige modeller: 295 og 365 – navngivet efter totallængden på campingvognen.

  • VEGA 295 D – er den mindste model med hyggelig siddegruppe og dinette – dog uden toilet.
  • VEGA 295 ET – fuldt udstyret, kompakt campingvogn til 2 personer med alt, hvad du har brug for.
  • VEGA 365 NN – giver plads til to voksne og et barn, og er udstyret med dinette, men uden toilet.
  • VEGA 365 NT – er den lidt mere rummlige campingvogn med ekstra god plads til hele familien.
  • VEGA 365 NTL – har to langsenge, så du altid kan snuppe en middagslur, uden at skulle rede op.

Både VEGA 295 og 365 fås også med to forskellige udstyrspakker: GT med tonede ruder og SILVER med sølvfarvet karosseri, streamers og tonede ruder.

Mere Vega campingvogn end du tror

Selv om en VEGA campingvogn ser lille og kompakt ud fra ydersiden, er der masser af plads og masser af praktiske detaljer inden i.

De dygtige konstruktører har virkelig forstået at udnytte pladsen, og give dig de optimale betingelser for, både at få en god nats søvn, og have masser af plads til at hygge sig i døgnets vågne timer.

Så selv om du skulle løbe ind i en regnvejrsdag på ferien, bliver der aldrig for trangt.

Den lille model er også perfekt til dig, som er single. Eller som dyrker aktive fritidsinteresser som f.eks. jagt, mountainbike, løb eller andet, hvor det er praktisk at være fremme og veludhvilet, i god tid før det går løs.

Køb brugt VEGA campingvogn

Selv om VEGA er en populær campingvogn hos dem, som har købt dem, tager vi regelmæssigt VEGA campingvogne i bytte, når folk køber nyt.

Derfor har vi ofte gode, brugte VEGA campingvogne på lager. Så kan du få Danmarks billigste campingvogn til en endnu lavere pris. Se også vores store udvalg af vores udvalg af Caravelair campingvogne og Hobby campingvogne eller se alle vores nye og brugte campingvogne som vi har til salg.

Køb VEGA campingvogne hos Brønderslev Caravan- og Trailercenter

Så vil du gerne have en god, rummelig og billig campingvogn, er VEGA det perfekte valg. Kom forbi Eventyrvej i Brønderslev, og se, hvor overraskende meget plads der er i en VEGA campingvogn. Find eventuelt inspiration og mere information på VEGAs hjemmeside.

Vi ses!